Känner jag ingenting för att jag inte skapar, eller skapar jag ingenting för att jag inte känner?



Och i sånna fall, vart tog min känsel vägen?


we're thick as thiefs, you know



Nu har jag flyttat, avslutat min förmodligen sista basketsäsong och skaffat mig ett jobb. Jag har bestämt mig för att gilla det. Så, nu drar jag till min fru i uppsala och lever rövare några dagar innan verkligheten kommer ikapp mig.

Hej, vackra du. Du är en optimist, vet du hur sällsynt din sort är?


Tjuven var steget före

Jag satt alldeles nyss och budade på Tradera.se. Det var en alldeles lagom fin kofta och jag hade det som i en liten ask. fem minuter kvar... Man kanske borde öka maxbudet, för att vara säker menar jag. "STOPP" sa jag till mig själv, "du har lagt så mycket du är villig att betala, och dessutom är det bara en lagom fin kofta". Meeen femtio kronor till. Det är ju bara... Femtio kronor. "App app app! Det brukar låta så, och så blir det bara femtio till, och femtio till".
Mitt sunda förnuft vann, för en gångs skull. En minut innan sluttid så började jag fundera över om jag ens borde prioritera den här koftan. Visst hade jag råd, men vad skulle jag kunna göra för pengarna istället? Minuten gick och jag klickade spänt på "uppdatera". Autionen var avslutad och där stod att vinnaren var alias "stegetföre" och koftan gick för fem kronor mer än mitt maxbud.

Såhär i efterhand så är jag bitter. Jag kan inte bestämma mig för om det är för att jag faktiskt ville ha den lagom fina koftan eller om jag bara inte tål att förlora...


I love this state of mind

Det må låta en gnutta tragiskt i åhörandes öron men det är något visst med att ligga med kläderna på i obäddad säng, titta på skins med halvt nedvinklade persienner och äta godis fast magen sagt att det är bra nu. Jag tycker inte om någon av sakerna i sig. Dunklet, kläder i sängen, proppa karra i mätt mage... Skins förståss, det slår aldrig fel. Kanske är det det som gör allt rätt. Typ alltid.

 


I alway wonder why birds choose to stay in the same place, when they can fly anywhere on the Earth



Then I ask myself the same question...


RSS 2.0