jag har tappat bort tiden

...och min usb-mobilsladd. Sedan jag sålde min kamera har ni dessutom tvingats tampas med taskiga mobilbilder, och nu inte ens det.
Trästocks var.. Jag kan inte riktigt säga hur det var. Minnet förskönar alltid själva upplevelsen. Egentligen var det nog mediokert, för min del. Men jag är glad att alla andra hade det bra. Jag hade det inte sämre, bara inte på samma sätt. Det var trivsamt.
Efter upplysningar om de ynka noll grader som rådde under första natten (den andra var förmodligen där ikring) så är jag inte förvånad över att jag fortfarande går och hostar, snorar och rosslar här hemma. På jobbet fick jag ta kontinuerliga snytpauser.
Morgonen förgylls av te, te, te, tallest man on earth varvat med sophie zelmani, mera te. Visst är det fantastiskt hur jag alltid lyckas framställa mig själv som en cyniker när jag bara låter fingrarna vandra över tangenterna? Jag är inte bitter över att jag for till trästocks, blev sjuk eller ens sålde min kamera. Jag ångrar aldrig något. Men det behöver jag inte klargöra för andra än mig själv. Detta är till mig. Det har egentligen alltid varit till mig.


Drama

Jag ligger för döden. Typ. Feberdöden. Jag är sällan sjuk nu för tiden men när det slår till så slår det med ett fett jäkla basebollträ och så ligger jag där totalt klubbad och orörlig. Huvudet väger tiotusentals kilo och kroppen är i sämre skick än en sjuttioårig reumatikers. Var nyss ner i köket och hämtade te och det var en hel expedition i sig att ta sig ner och upp för trappen. Jag är inte mycket för folk som klagar men då jag vanligtvis är en sådan person som gillar att studsa runt som en jojo kors å tvärs så känns det mäkta begränsande. När jag blir såhär matt så vill jag egentligen bara simma över älven, klättra i träd och hjula runt på gräsmattan(!!!)

 


Livet är fint. Oavsett.


Tipi at Niporna








Sometimes we take chances, sometimes we take pills

Idag var en dag i solen. Ikväll är en kväll med färskpotatis på smörgåsen. Hur fint?


Ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt

Vem bryr sig om regnet när det svalkar så skönt?
Vem bryr sig om regnet när det sköljer bort, rensar, renar, frodar..?
Vem bryr sig om regnet när solen finns alldeles där bakom?


I just wanted dad to see the stupid trophy!


Jag vet. Där ute är världen.

- Men vart är jag?

RSS 2.0