Greetings from Abu Dhabi

Tre trötta, möra, hungriga, schleetna, förvirrade, allmänt sunkiga och grymt exalterade brudar jagar wi-fi på Abu Dhabi airport.
Resan startade för ganska precis ett dygn sedan när en ilsken väckarklocka ljöd ute i Bergshamra. Arlanda - Frankfurt - Abu Dhabi, check på den. Nu väntar de sista sisådär tretton timmarna på ett plan mot Sydney.
Intaget har till största del bestått utav snabba kolhydrater. Magen är icket tacksam. Men, det är själen på någe vis, för den vet att äventyret bara är en resa av ledstelhet och taskig sömn bort!
Allmäna mini-updates:
- Frankfurt har världens krångligaste, mest missvisande och gråa flygplats. Men det interna tåget är ju ballt.
- Vi överväger att starta en blogg för resan, innehållande endast videoupdates då vi insett att det är enastående roligt att filma med min kompaktkamera.
- Det lutar åt Brisbane som första anhalt efter ett nano-stopp i Sydney.

Lost in freaking translation...

På den gröna soffan ute i Bergshamra än en gång. Den gröna soffan jag mellanlandar i då och då.
Jag är så mör just nu. Det är skrämmande hur all verksamhet i huvudet som brukar göra mig uppmärksam och vaken har stängts av. Överhettning, garanterat. Jag måste ladda upp på nytt.
Då är det tur att jag sitter i just den gröna soffan, i Bergshamra, hos en alltid lika välkomnande vän.
Ps: Shit vad pinsamt att det bara finns bilder som antingen är gamla som gatan eller tagna med webbkamera, på mig, i bloggen just nu. Kameran ligger i väskan, lagom ringrostig.ds.

The day with capital D



Mitt i natten

Här ligger jag, mitt i natten, i en soffa och lyssnar på snarkningar ifrån andra sidan rummet, samtidigt som jag försöker förstå att jag har två dagar kvar i den här staden, och fem dagar kvar i detta land.
Jag är nog inget vidare förberedd, egentligen. Men det är ju bara världen, och staden står ju kvar.

For Sarah

SYYR SOM SAATAN!

Dear little brother

Dear little brother, young and free,
Without your laughter, what would the world be?
Dear little brother, always something to say,
Though you are much younger, I learn from you each day.
Dear little brother, whenever you are blue,
please know that I am with you, there's nothing I won't do.
I'll protect you from the wickedness on this fair yet tricky earth.
Build for you a kingdom and fight for what I'm worth.
Dear little brother, your heart's so strong,
Love was never as simple as when you came along.
text: by me.

Förlåt

Jag hade ständigt skumma saker för mig i sömnen förut. Drömde verklighetstroget och vaknade av att jag var mitt i att antingen fläta mitt hår eller ha tagit på mig en tröja jag inte ens vet vart den kom ifrån.
Inatt drömde jag att jag hade skrivit fel med bläck i mitt anteckningsblock och skulle riva ut hela sidan, men den satt fast. Stenhårt. Så, jag tog i för kung och fosterland och mitt i allt vaknade jag av ett rich!!.
Där ligger jag och har rivit av flera sidor i en bok?
Förlåt, Jossan...

Made my day


Forest Gump

Jag har sett Forest Gump. Kan härmed lägga uttrycket "run Forest, run!" i sammanhang, helt enkelt, och härmed räkna mig själv till allmänheten.
Ja, den var lika fin och fantastisk som de säger. Hejrå.

Nuet

Trots att destinationen är bestämd för herrans många månader sedan, biljetten sedan länge är bokad och betald, fet-ryggan är inköpt och visumet dimpat ned i brevlådan så är jag inte mer än medveten om att jag snart lämnar svensk mark och vinterkyla bakom mig. Trots vetskapen om saker i allmänhet har jag alltid svårt att känna av dem förrän de riktigt slår in.
Kanske har jag någon form av immunförsvar mot potentiell besvikelse, eller kanske har jag inte vuxit upp så pass att jag kan leva annat än i nuet.
I vilket fall som helst så framkallar detta aldrig någon stressfaktor. Skönt, jag kan fortfarande sitta här i soffan med två veckor till avfärd och filosofera över de små detaljerna som kantrar min väg fram tills dess, vilka jag hade missat om jag i huvudet redan vore där.

She is a catch, isn't she? No. Shit man, she's my heart.

Diggers

Love you guys


One day

Matis hängde med mig en sväng på gymmet. Han sjöng, jag sprang - perfa.
Grattis, min älskade stor-lillebror som fyller tjugo. Vankas tårtfika i Svartbyn.
Matisyahu

I bit my lip


Oh 4,5,6 c'mon and get your kicks. Now you don't need that money when you look like that, do ya honey?


Inget nytt att rapportera



Mangomongo

Över trettio timmar avverkade på hamburgerfabriken i helgen. Sömnen blev lidande medan plånboken jublar. Ajaj, jag känner att om jag börjar ordbajsa nu kommer det komma allt för vardagliga saker som snurrar i mitt huvud, men inte är ett dugg intressant för någon utanför det. Jag återkommer när jag haft något mer spännande för mig än träning och frosseri i fryst mango.

RSS 2.0