90's




skeleton mix






1,2,3, weheartit,tattoologist,unknown


Tubecrush.net

Detta är ju helt fantastiskt. Nog vet jag att jag hade minst en tube crush per resa i höstast!


(Jag spanade ständigt, utan resultat, efter Ashley Stymest)

Så enkelt är det

En flicka, 5-6 år, och hennes mamma sitter bakom mig på bussen. Mamman undrar hur flickans dag har varit. Flickan fyller båda lungorna till bristningsgränsen och hennes suck överröstar det ökända bussdånet.
"Ja, Adriana är kär i Herman. Och Olivia är också kär i Herman. De är båda kära i honom, så nu gör de samma saker. Och, de bråkar heeeela tiden... Men sedan har Olivia pussat Herman och då är det hon som får honom".


weheartit


Note to self

Här sitter jag och lyssnar på smör-musik och surplar smoothie för fulla muggar. Pun intended.
Jag måste rädda hårddisken från min gamla, hjärndöda dator som vilar i ett förråd hos min mor för jag saknar att låta känslorna avlösa varandra när minnena strömmar genom mig. Alla bilder jag har på den datorn, den och pappas gamla stationära monster.
Jag måste hämta mina minnen.


Ja, det är en 15årig magnus uggla i en misslyckad permanent.


Ännu en vår med nya fräknar, och nya funderingar


There is always a wrong to your right, and there will always be a war somewhere to fight

Foxy Shazam – Oh Lord.


Pretty little things






1,2,3, unknown

Vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar? Och vem vet hur länge vi har varandra?

Du vet hur man brukar säga att man kan känna om någon iaktar en? Så känns det ikväll, med månen. Den är stor. Jag menar bautastor, och den lyser rakt in genom mitt fönster. Det är inte obehagligt, det känns bara lite som om jag blir berövad på min natt-ensamhet.
Här sitter jag och virkar i takt med Håkan Hellströms toner. Jag brukar inte lyssna på honom längre, men det är som de säger, att det är något visst med Håkan. Och den här låten är ju befängt fin.


Det löser sig

En av de bästa sakerna jag vet måste vara att driva runt. Missförstå mig rätt, eller nej, du tänker nog rätt. Jag tycker om att göra ingenting, med någon eller några, utan att tänka på vad som kommer hända dagen därpå, till hösten eller när bensinen i bilen tar slut. Det betyder inte att jag inte har ägnat det en tanke, bara att jag bestämt mig för att det inte spelar någon roll. Det kan innefatta att köpa en varmkorv på statoil och äta den med benen dinglandes över en gångtunnel, ta bilen till affären, köpa en påse minimarsmellows och ha krig med dem på parkeringen eller dra en spontan roadtrip till en totalt ointressant bygd och leka gissningslekar på vägen - allt bara för sakens skull.
Jag är en sådan som kan strunta i att jag egentligen behövde den där sista hundralappen eller de där extra timmarna sömn. Vill jag spendera dem där och då så gör jag det. Pengarna på den där pizzan för att gemenskapen är så fantastisk, eller de där timmarna framför brasan mitt i natten fast jag jobbar tidigt. Spontanitet är ingen svaghet, det utesluter inte rationalliteten. Jag törs säga att alla i allmänhet har råd att slösa lite extra på spontaniteten. Ta inte dig själv eller livet på för stort allvar - det löser sig.


För att sluta filosofera måste man distrahera, subtrahera, en tanke eller flera, för till slut gräver man för djupt, för inget har en mening, men ett slut. Och då ångrar man sig. Föralltid


Hello sunshine, come into my life


Att lugna hantverksnerven

... är att virka fem timmar i sträck.



Jag lever

Är det såhär det brukade kännas att vilja, som om man håller på att spricka?
Eller är jag Melinda vol 2.0? En fenix som reser sig ur askan av mig själv. Typ.
Jag är så totalt.... Laddad?
Jag känner mig full av allt som är sprudlande, som färger och skimmer och blommor som växer efter väggen.
Sådär rent spontant alltså.
Jag kan inte ens säga att jag lurar mig själv längre, om jag gör det så är jag extra duktig den här gången.


mellz 09


To inspire just that one single person is to fully succeed. Though it does not have to end there

En sång till fina Anna som med simpla, men kraftfulla medel inspirerar mig att vilja och att orka. Potential har alltid varit tydligt för mig, men motivationen har på senare tid bleknat.
Men, den här sommaren tänker jag sluta brottas med mina hjärnspöken och vilja vara allt jag vet att jag kan vara, även om det inte leder till stordåd utan snarare harmoni och eventuellt en smula lycka.



Dagens outfit

Hej, bloggen!
En smygtitt på dagens. Vårens hetaste accessoar.



Jag hittade

en fejn remix


Typiskt mig att missa bussen för att jag diskuterade kristendomen för länge med en farbror i trappen


myskattor








Studenten 09


Glöm bort bländande leenden. Nysningar och saker mellan tänderna var grejen.


Hit me with something new


weheartit

Maria & Matilda




Jag hittade två bilder från gymnasiet som inte kom med till mitt PA.

RSS 2.0